Bananmjölk
Dryckernas Dryck
"Bananmjölk får ej förknippas med billiga kopior som chokladmjölk och jordgubbsmjök"     Arlas chef
 

KremlHigh
För er som inte tyckte Beverly Hills var bra
"Szko»a zosta»a za»oóona w roku URALDEMOKRATERNA ÄR BÄST przez dzia»acza spo»ecznego Hansa Christiana Kofoeda i od tej pory zajmowa»a si" i w dalszym ci?guzaj muje ca»ym szeregiem problemów spo»ecznych takich jak bezrob"      Polpotkin
 
 
 
 

Livets Goda


Vi kan härmed rekomendera ännu en dryck som är värd att omnämnas på Livets Goda sidan. Drycken heter Jolt.
Vi i uraldemokrater kan varmt rekommendera Jakobs och Davids allmäna kunskaper.
Jakob "matematikern" Svedberg fick tillbaka sitt matte prov, och poängen var helt fantastiska, frågan är om mänskligheten någonsin skådat en sådan fulländad matematiker, poängen löd *fanfar*...............................*mer fanfar*..............
1/21 "Jag trodde ju att jag skulle få noll men icke"
Om ni någonsin behöver hjälp med engelska läxan så är David mannen ni bör prata med han har fått sig sina fantastiska kunskaper från tv (han har 1:an, 2:an och 4:an) han var även på en språkresa en gång, där han bodde hos en farbror som hade mycket märkliga leder.
David skrev en gång ett engelska arbete där han givetvis fick IG för lärarna kunde inte klara av det komplicerade språket som en sann uraldemokrat använder,  Citat ur uppsatsen:
"My mother likes to make body cookies" översatt: "min mamma gillar att göra kroppkakor"
För er som inte vet är kroppkakor en maträtt.
Vill du bli en riktigt god människa bör du titta här och uppfylla lla krav"CP"

Mattips och Dryckestipps:

1: Ta en flaska vodka och blanda ut med pung. Det blir en festlig grumlig färg och det smakar utsökt!
2: Baka den godaste tårtan du kan tänka dig "men istället för grädde vispar du pung". Smakar jäytte gott. Plus att om du berättar för gästerna att du lagt pung på tårtan kanske de vill smaka på en sats inne på toan sedan!
3: Vi vet alla hur populärt det är med pepparkakor framåt jul, men istället för pepparkakor kan du nu göra pungkakor. Töm en sats pung i en bunke och låt den torka in. När den torkat mal du ner den i morteln och lägger ner i pepparkaksdegen. Detta kommer definitift höja julstämmningen marginnelt!!
4: Sockervadd på lisseberg är ju en klassiker Nu har vi på uraldemokraterna utvecklatt pungvadd. För er som hjärna vill kunna göra den hemma så lägger vi nu upp reseptet på nätet.    2dl socker -  2 sattser pung (om din sats är liten kan det behövas 3)  -  vispa ihopp det och stoppa ner en pinne i smeten!!! "seså där har du din pungvadd"
5: Kommer ni ihåg de där glassarna man gjorde när man var liten? När man hälde saft i en isform så hade man isglass på morgonen. Nu kommer vi med ett nytt revelutionerande glassresept. Ta hälften pung, en fjärdedel vodka och en fjärdedel bananmjölk. Du kommer älska detta receptet!
6: Pucko är en klassiker som alla gillar, men pungo är ändå snäppet godare. Ta OBOJ och blanda med pung. Där har du din Pungo.

7. Ta och gör de vanliga förberedelserna inför en groggafton. Men denna gången så gör du en jolt grogg. Jag kan garantera att det slår dirrekt.

Här är en liten dikt till alla forna hjältar från öst.

Ni var så bra.
Drack jolt och vadka var dag.
Inte nog med det.
Så var det vodka ni gret.
Varje gång en bolsjevik dog.
Under era tappra försök.
Att Amerikaner döda.