KarlMarx
Vår allas fader
"Må de härskande klasserna darra för en uraldemokratiska revolution. Proletärerna har i den inget annat
     att förlora än sina bojor. De har en värld att vinna."       Karl Marx
 
 

Politiska syften


Vi Uraldemokrater vill införa "bajspackning" i den svenska sexkulturen, I Rysslans har man haft bajspackning sen Lenin kom till makten och ni ser ju vilket fantastiskt land det är idag.
Vi kämpar även för att svenska folket ska ängna mer tid åt att ge och få "pung" under sexakten
Uraldemokraterna vill även revolutionera straffsystemet i sverige med nya straff, alla straff bygger på "straffknull"
Vi Uraldemokrater vill ta makten närmare folket och återinföra demokratin i landet, vi är trötta på all j-vla byråkrati i landet. Vi kommer att jobba för att lämna EU så snart som möjligt ty det är skrämmande att ens tänka tanken å sätta europakartan på sedlarna, för om marx hade fått bestämma så skulle hans eller lenins huvud pryda sedlar och mynt. Vi skulle införa den ryska rubeln som valuta i Sverige. Vi vill ena det svenska folket och skaka grunderna för det kapitalistiska världsväldet.
Fascistiska prylar som mobiltelefoner och microvågsugnar skulle förbjudas och vi skulle införa burktelefoner och stormkök.
Vi vill inte ha med någon religion att göra, religion har alltid bara handlat om en sak "rika ka bli rikare". Den enda religion som är värd att kallas gudomlig är den jehovanska "prisa Jehova".
Ett annan punk vi också debaterar för är att flytta USA från I land till U land. USA är ett land som förtryckt den uraldemokratiska läran allt för länge någon gång måste vi sätta stopp.