UDFK är en filmklubb som startades av Fredrik 16 David 16 Robert 16 och Boklund 16.
Klubben riktar sig till riktiga finsmakare. Vi i klubben ser endast på filmhistoriens största succeér.
Tolka oss nu inte fel. Ett mästerverk för oss är inte en högbuddget rulle, nej nej, det är en film som gjorts med känsla. Medlemskap tillkommer endast de som kan se en film med de rätta ögonen.

*Man får ej se en film i klubbens regim utan att fråga ledningen, missbrukas dette leder det dirrekt till uteslutning.
*Har man UDFK kväll utan att informera hela styrelsen inebär det dirrekt uteslutning.
*Alkohol bör förtäras under filmen, man kan dock få disspans av någon av styrelsen.
Styrelse:
David Dahlgren: 16år från Ghettot......Favorit film är The Avalanche. Favorit skådespelare David Hasselhoff.
Fredrik Utbult: 16år från Socitén
Robert Hult: 16år från Socitén
David Boklund: 16år från Ghettot

Medlemmar:
Inga hitils.....men vi räknar med att snart få in några.....Jag kan medela att det redan är en gosse som misslyckats att komma med.
 
 

Recentioner

1. The Mangler handlar om en klädmanglare som löper amok. Den börjar äta folk och den smittar andra maskiner med sin besatthet efter människoblod. Ett kylskåp äter upp en tieårig pojk och en spis börjar spruta eld. Detta är ett verklighetsbaserat skräckdrama. Specialefekterna som visar sig i slutet av filmen är helt banbrytande, man ser inen skilnad på verklighet och dataanimeringar.
Filmen har själ och lämnar ljupa spår i mitt hjärta. Detta är personligen den bästa film jag sätt och jag talar nog för alla när jag säger att den får en 5:a.

2. Hotet från Underjorden är en hårresande skräckfilm som är baserad på en verklig händelse. Filmen handlar om gigantiska jättemaskar som lever under jorden. Maskarna är skoningslösa och blodtörstiga. Specialeffekterna är även i denna film helt banbrytande, man satt helt enkelt och bara gapa när man ser från maskarnas synvinkel när de är under jorden. Stenar och grus sprutar åt alla håll och det är riktigt psykodeliskt. Vi blev även riktigt rörda när vi såg filmen pga at en av våra favoskådisar var med "Ni vet den där korta kinesen med 3 hårstrån på hakan som är med i alla grymma karate filmer typ Ninja Kids och Big trouble in Little China."
Självklart rekomenderar jag att ni ser på denna film men jag varnar även känsliga tittare för känsliga scener.
Citat från filmen "Heeelp meee. The gigant worm is cooming, Waaaiiii splatter splatter." Ja behöver jag skriva mer ni fattar ju att det är hemskt.
Filmen är ett mästerverk, helt enkelt en klar 5:a.

 

3. Turtles II "Secret of the ooze" Detta är en verklighetsbaserad actionkomedi med de legendariska turtles. Som vanligt är även Splinter och Schreder medverkande. Det blir en uppgörelse som inte är av denna världen och adrennalinet pumpar. Trots att kl. var kvart över sex behövde inte Robert dricka jolt för att hålla sig vaken.
Efter filmen satt vi säkert en halvtimma och bara pusstade, det var sån extremt intensiv underhållning att det riktigt kurra i magen. Ännu ett pluss är att man får se videon på den gamla super hiten "Go Ninja - Go Ninja - GO."

 

4. The Avelanche är en verklighetsbaserad action som är fruktansvärt bra. Med David Hasselhof i spetsen har filmmakarna lyckats göra en fullfjädrad och närvkittlande film. Det handlar om David som har stulit diamanter från de "onda" ryssarna. Men under flykten så störtar planet och David landar rakt i en lavin. Under lavinen hamnar också en familj som lyckas få tag på diamanterna. Då blir David brysk och då vill familjen döda David. Med det är lättare sagt än gjort. David överlever nog ca: 13000 mordförsög i den här filmen. Ni ska inte heller misströsta specialeffekterna i denna film som är lysande. Filmen är ett måste för alla UDFK'are och den är en klar 5:a.

 
 
 
 
 
 

Kriterien för en bra film.

1. Den ska vara gjord med själ.
2. Filmen får än kosta mer är 20 kr att hyra.
3. Filmen får ej ha stjärnor på förpackningen.
4. Filmen måste vara seriös.
 

Medlemskapsansökan

Svara på dessa frågor så gott du kan. Är svaren godkända kan du kalla dig en medlem.
Svaren ges på papper till nån av grundarna eller Mailas till uraldemokraterna@mailcity.com

1. Dina fem bästa filmer?
2. Fem bästa skådespelare?
3. Tre bästa regisörer eller manusförfattre?
4. Vilken var den senaste film du såg?
5. Vad föredrar du Bio eller Video?
6. Vilken film vann 39 Oscar år 200?
7. Vad gör du helst på din fritid. Ser på Film eller umgås?
8. Tycker du Peter Bjerhem är en pålitlig filmkritiker?
9. Beskriv hur du känner dig när du ser en film som "Komodo".....och hur du känner dig när du ser en film som "Inte utan min dotter."